Контакт
Мобилен: 0886105086
email:office@party-dream.com

EVENTS AGENCY

Коректният партньор на Вашият бизнес

 • 1 Частни партита

  Имате семеен повод- рождени и именни дни, Сватба, Кръщене, Семейни събития, Юбилеи, Абитуриентски бал... Кажете Къде? и Кога? и оставете всичко на нас, защото ние знаем как да сбъднем всички Ваши парти мечти!
  Read Me...
 • 2 Тиймбилдинг

  Търсите отговор на въпроса необходимо ли Ви е да организирате Тиймбилдинг обучения и фирмени обучения?, Каква е ползата от тези обучения?, Каква тиймбилдинг програма да изберете и къде да проведете обучението?;
  Read Me...
 • 3 Шоу програми

  Търсите атрактивни, различни, артистични, забавни шоу програми...
  Read Me...
 • 4 Организиране на мероприятия

  Възложено Ви е/или искате да възложите/ организирането на събитие: семинар, обучение, Конференции, Симпозиум, Форуми, Конгреси, Презентации, изложения и търсите коректен и можещ помощник ...
  Read Me...
 • 5 Фирмени партита

  Търсите коректен партньор с креативни идеи и гъвкав подход, на който да поверите организирането и провеждането на Вашите фирмени партита и събития, рождени дни на служителите и чествания, коктейли или моментни изненади/чудесен вариант за стимулиране на служителите Ви/;
  Read Me...

Фонд ФЛАГ възстановява плащанията по текущи договори за кредит, свързани с изпълнението на проекти по Оперативна програма "Околна среда", става известно от решение на Съвета на директорите на фонда. Това съобщи пресцентърът на Министерството на регионалното развитие.

Като първа стъпка ще бъдат платени 14 млн. лева, на каквато стойност са постъпилите и обработени до днес искания за плащане. Фондът ще продължи разглеждането и отпускането на средства и на следващи постъпили искания по сключени договори по реда на тяхното постъпване.

Прочети още: Фонд ФЛАГ възстановява плащанията по „Околна среда"

България може да изгуби близо 194 млн. евро до края на годината по европейските програми.

Това стана ясно по време на отчета на изпълнението им, представен от ресорния вицепремиер Илияна Цанова.

Най-сериозни са проблемите при програмата „Околна среда" и при програмата за развитие на селските райони. Сериозните проблеми в строителния сектор до голяма степен се дължат на двете спрени мерки по програмата за регионално развитие, но там служебният кабинет има план за спасяването на част от средствата. За да не се изгубят всичките застрашени 52 млн. евро, с 38 млн. от тях ще се купят пожарни автомобили.

Прочети още: Има риск от загуба на 193 млн. евро до края на годината

Бизнес климатът се влошава за трети пореден месец. През август очакванията на мениджърите и предприемачите в секторите строителство, търговия на дребно и услуги са по-песимистични.

Само в промишлеността те запазват нагласите си спрямо месец по-рано, разкриват данните на Националния статистически институт (НСИ). И в четирите сектора се предвижда запазване на цените на стоките и услугите в следващите три месеца.

Прочети още: Бизнес климатът се влошава за трети пореден месец