Контакт
Мобилен: 0886105086
email:office@party-dream.com

EVENTS AGENCY

Коректният партньор на Вашият бизнес

 • 1 Частни партита

  Имате семеен повод- рождени и именни дни, Сватба, Кръщене, Семейни събития, Юбилеи, Абитуриентски бал... Кажете Къде? и Кога? и оставете всичко на нас, защото ние знаем как да сбъднем всички Ваши парти мечти!
  Read Me...
 • 2 Тиймбилдинг

  Търсите отговор на въпроса необходимо ли Ви е да организирате Тиймбилдинг обучения и фирмени обучения?, Каква е ползата от тези обучения?, Каква тиймбилдинг програма да изберете и къде да проведете обучението?;
  Read Me...
 • 3 Шоу програми

  Търсите атрактивни, различни, артистични, забавни шоу програми...
  Read Me...
 • 4 Организиране на мероприятия

  Възложено Ви е/или искате да възложите/ организирането на събитие: семинар, обучение, Конференции, Симпозиум, Форуми, Конгреси, Презентации, изложения и търсите коректен и можещ помощник ...
  Read Me...
 • 5 Фирмени партита

  Търсите коректен партньор с креативни идеи и гъвкав подход, на който да поверите организирането и провеждането на Вашите фирмени партита и събития, рождени дни на служителите и чествания, коктейли или моментни изненади/чудесен вариант за стимулиране на служителите Ви/;
  Read Me...

НЕСТАНДАРТНА ТИЙМБИЛДИНГ ПРОГРАМА ЗА СПЛОТЯВАНЕ НА ЕКИПА

 

Програмата е подчинена на принципите и се изгражда със средствата на тиймбилдинга, като целта е участниците да бъдат поставени в различна за тях ситуация, изискваща изграждане и осъвършенстване на качества и умения, като дисциплинираност, комуникативност, доверие между участниците, опознаване на качествата и недостатъците на всеки един от участниците, изграждане и сплотяване на екип и други.

Продължителността е 30 календарни дни.

Идеята на събитието е участниците от фирмата да се почувстват по време на подготовката на събитие и по време на самото такова като артисти, дори като холивудски звезди.

Как ще го направим

Подготовката и реализацията на програмата е в две части:

 • Създаване на екипи и продукти

 • Представяне

За реализацията и на двете части е необходимо предварително, чрез жребии или по избор на клиента, служителите да бъдат разделени на пет отбора от по 4 до 8 човека.

Всеки екип ще работи с професионални режисьор и хореограф.

В рамките на предварително програмирани репетиции, (всяка репетиция трае не повече от един час, като графика и бройката им се уточнява в съответствие със служебните ангажименти и възможности на участниците)отборите трябва да пресъздадът от 3 до 5 минутни сценични откъси.

Професионално жури оценява качествата на изпълнението на отделните екипи, като се присъждат награди за: Най-добър пърформънс, Най-добър танц, Най-добро мъжко изпълнение, Най – добро женско изпълнение, Най-добра интерпретация (изброения списък с награди е примерен). Възможно изработване на специални статуетки за категориите или поднасяне на друг вид награди по желание на клиента.

За повече информация може да направите запитване от тук