Ергенско парти

ЕРГЕНСКО ПАРТИ

Ергенското парти се очаква да остави спомени / надяваме се добри/ за цял живот. Алкохол, хазарт и стриптизьорки са най – често асоциираните неща, включващи ергенското парти. Ние сме на среща за пълна организация, включително настаняване, транспорт, забавления…..

Ако искате да добавите към традиционното и нещо по-различно като цяло…. ние имаме някои страхотни предложения.

Какъв по-добър начин да направите момента запомнящ се от това, да се позабавлявате с всичките си приятели на парти умело водено от нашите артисти и водещи! Или да предизвикате себе си и близките си, като се потопите в дебрите на неочаквани, нестандартни приключения, които са само за наистина смели и авантюристични сърца. Ако искате да докажете своето приятелство на скоро „бракуващ се“ Ваш близък или пък Вие сте именно този смелчага! Искате да изпитате своите най-близки , дали биха направили всичко за вас….? Е та това е тъкмо нашата идея. Тя представлява сценарийна игра, която се случва в действителния градски живот и съчетава много смешни задачи и ситуации, много „пикантни“ моменти и разбира се може би последни „удоволствия“ на ергенския живот.

„Лимузина парти“ или „Бус – парти“ – още една страхотна идея!

Ако искате в тази ергенска вълнуваща нощ да направите много неща на различни места – това е най-страхотния начин за изпълнение. Ако не обичате да се задържате на едно място или стационарните мероприятия са ви дошли до гуша, то вече има решение. Трябва само да вземете (или отвлечете) бъдещия жених и да го „натъпчете“ в едно от луксозните возила, които Ви предлагаме. Останалата организация като програма с места за посещение, drinking games и настроение може да оставите на нас. „Парти – автобусът“ ни Ви позволява да го превърнете в една щура подвижна дискотека…. и купонът може да продължи до сутринта !!!

И сега, ако все още се питате, какво можем да направим ние за вашето ерегенско парти, ето и нашия отговор:

  • ще Ви осигурим подходящ за случая кетъринг, подкрепен със солидно количество алкохолни напитки и коктейли
  • в случай, че не сте избрали къде, можем да предложим различни варианти за място за партито
  • ще изработим индивидуални покани за всички гости
  • ще направим шантава украса, различни парти аксесоари
  • ще осигурим DJ, който да Ви подгрее здраво
  • ще подготвим специална забавна програма за вас и вашите гости

 Обадете ни се на Мобилен: 0886105086 или ни пишете, споделете своите идеи и доверете на нас тяхното реализиране.

 

Сподели
Pin It