Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/partydre/public_html/events-old/templates/feyadesign/functions.php on line 201

Моминско парти

Моминско парти

Моминското парти се очаква да остави спомени /надяваме се добри/ за цял живот. Близки приятелки, щури танци и неустоим мъжки стриптийз са най – често асоциираните неща, включващи моминското парти. Ние сме на среща за пълна организация, включително настаняване, транспорт, забавления…..

Ако искате да добавите към традиционното и нещо по-различно като цяло…. ние имаме някои страхотни предложения.

Ако искате да докажете своето приятелство на скоро омъжваща се Ваша приятелка или пък Вие сте именно тази щастливка и искате да изпитате своите най-близки приятелки, дали биха направили всичко за вас….? Е, това е тъкмо нашата идея -организиране на нестандартни момински партита. Партита представляват комбинация от предизвикателства и съчетават много смешни задачи и ситуации, много „пикантни“ моменти и разбира се може би последни „удоволствия“ на моминския живот. Активностите са разнообразни и могат да се модифицират, както за градска среда и нощни заведения, така и за по-спокойни момински събирания вкъщи.

Можете да избирате различни тематики на моминското парти – кулинарни, коктейлни, тематични (хавайско, медицинско парти, playboy парти, shopping парти, спа парти), забавни предизвикателства и игри не само за „приятелките“, но и много изненади за бъдещата булка. Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална програма.

„Лимузина парти“ или „Бус – парти“ – още една страхотна идея!!! Ако искате във тази вълнуваща нощ да направите много неща на различни места – това е най-страхотния начин за изпълнение. Ако не обичате да се задържате на едно място или стационарните мероприятия са ви дошли до гуша, то вече има решение. Трябва само да вземете бъдещата булка и да я настаните в едно от луксозните возила, които Ви предлагаме. Останалата организация като програма с места за посещение, подвижни игри и изненади може да оставите на нас. „Парти – автобусът“ ни Ви позволява да го превърнете в една щура подвижна дискотека…. и купонът може да продължи до сутринта.

И сега, ако все още се питате, какво можем да направим ние за вашето моминско парти, ето и нашия отговор:

  • ще Ви осигурим подходящ за случая кетъринг, подкрепен със солидно количество алкохолни напитки и коктейли
  • в случай, че не сте избрали къде, можем да предложим различни варианти за място за партито
  • ще изработим индивидуални покани за всички гости
  • ще направим шантава украса, различни парти аксесоари
  • ще осигурим DJ, който да Ви подгрее здраво
  • ще подготвим специална забавна програма за вас и вашите гости

 Обадете ни се на Мобилен: 0886105086 или ни пишете, споделете своите идеи и доверете на нас тяхното реализиране.

Сподели
Pin It