Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/partydre/public_html/events-old/templates/feyadesign/functions.php on line 201

Тиймбилдинг Готови - щрак

Тиймбилдинг програма " Готови - щрак"

Не - не става въпрос за фотосесия на служителите ви.

Програмата може да се организира както на открито, така и в зала.

Въоръжени с много настроение, приключенски дух и мобилен телефон участниците ще потеглят към " горещите точки" да търсят карти с указания и перфектните места за техните финални кадри. Разделени на отбори на старта, участниците ще разполагат с точно определено време за предприемане на едно забавно пътешествие с цел откриване на картите с указания и запечатване на идеалния момент, от което, като бонус, могат да се върнат като победители в крайния сборен пункт. Разбира се, с тях в пътешествието ще се впусне през глава и техният ментор, който ще им помага и ще ги напътства по време на изпитанията.

Изпитанията, комичните и опасни задачи, освен че ще бъдат увековечени на фотос, ще ви носят определен брой точки, които ще ви движат „нагоре или надолу“ в генералното класиране. Разбира се снимките трябва да бъдат " post - нати" в социални мрежи по избор и да събират " like - ве ".

А какво може да съдържат картите с указание? Освен селфита пред „горещи точки“ и местни забележителности, може да се наложи да се увековечите, заемайки сложни пози, да се снимате с местната кметица или ...

Целта е участниците да бъдат поставени в различна за тях ситуация, изискващи проява на качества и умения, като креативност, комуникативност, доверие между участниците, предлагане на иновативни решения, изграждане и сплотяване на екипа.

Времетраенето на програмата се съобразява с вашия бюджет и целите, които искате да постигнете с провеждането на програмата.

Ако искате да проведете иновативен, пълен с предизвикателства към екипа ви тиймбилдинг, направете запитване от тук за да изготвим индивидуална програма и предложение покриващо вашите изисквания.

Сподели
Pin It