Тиймбилдинг програма „Пътуване във времето“

Тиймбилдинг програма „Пътуване във времето“ 

Вярваме ще се съгласите с нас, че всички ние сме свикнали да изпълняваме задълженията си, използвайки удобствата на нашето време, дори сме станали донякъде зависими от технологиите.

Ще отговорите ли на предизвикателството ни да изпитате уменията и качествата на екипа си да изпълнява задачи без да може да използва всички удобства, които съществуват днес. Елате тогава на нашата машина на времето и вижте какви предизвикателства са ви подготвили различните ери : Каменна, Средновековие, Комунизъм, Капитализъм, Бъдеще …

Програмата е част от нестандартните ни тиймбилдинг програми, целящи да отключат допълнителния потенциал на участниците, тяхната креативност, разкрива различни качества в участниците, които не могат да бъдат показани в ежедневието, сплотява екипа и му дава допълнителна положителна енергия, като се намалява напрежението натрупано от ежедневието и участниците успяват да се разтоварят и забавляват.

Участниците ще бъдат разделени на четири отбора, които ще имат свое име, девиз и отличителен знак. Ще победи този отбор, който успешно премине през изпитанията на всяка една от ерите, в които ще ни закара нашата машина на времето и, който събере най-много точки.

Програмата може да бъде реализирана както на открито, така и на закрито, времетраене: 2 - 3 часа.

Сподели
Pin It