Тимбилдинг програма в офиса

Тиймбилдинг програма " Всичко е нагоре с краката"

Тази програма е част от нашите предложения за организиране на тиймбилдинг за екипа ви в познатият ви до болка офис, в който работите всеки ден.

Замисляли ли сте се, като мениджър: Дали сте запознат с всички положителни и отрицателни качества на служителите си?; Дали те са показали в работата си всички свои умения и знания? Дали правилно разпределяте задачите между служителите си? Можете ли с нещо да подобрите комуникацията в офиса и извън него?

Отговори на тези въпроси можете да получите докато провеждате нашата тиймбилдинг програма " Всичко е нагоре с краката".

Описание: Тиймбилдинг програмата се провежда във вашия офис. Разделена е на две части с продължителност по избор. След като сме се запознали с длъжностните характеристики на вашите служители и всекидневните задачи с които са натоварени, с помощта на нашите психолози ще възложим на всеки един от екипа ви функциите на негов колега. Например : техническия - помощник ще бъде мениджър на екипа, продавач - консултант ще стане хигиенист, и така нататък.

В първата част на програмата всеки един от служителите ще трябва да изпълнява стриктно ежедневните задължения на колегата си, максимално доближавайки се, имитирайки го, тоест всеки от вас ще трябва да влезе в обувките на другия.

Във втората част на програмата служителите ще продължат да изпълняват задълженията на колегата си, но вече по свой начин, използвайки своите умения и качества.

Накрая на програмата всеки от участниците ще попълни анкета и тест, която ще бъде анализирана от нашия екип.

Времетраенето на програмата се съобразява със спецификите на работа в офиса ви, вашия бюджет и целите, които искате да постигнете с провеждането на програмата.

Ако искате да проведете иновативен, пълен с предизвикателства към екипа ви тиймбилдинг и то без да напускате офиса, направете запитване от тук за да изготвим индивидуална програма и предложение покриващо вашите изисквания.

 

Сподели
Pin It