Тиймбилдинг Street food

Тиймбилдинг програма " Street food"

Програмата е част от нестандартните ни предложения, които се провеждат на открито.

Програмата е насочена към провокиране на качества като креативност, иновативност, умения за намиране на нестандартни, нови решения.

Програмата също така, може да бъде реализирана и с благотворителна цел.

Описание: Екипът ви се разделя на отбори / или действат всички заедно /, които получават индивидуална задача, която трябва да изпълнят максимално бързо. Всеки отбор ще получи свой бюджет, в рамките на който трябва да преценят какви продукти са им необходими за да сготвят максимално много храна с благотворителна цел или, храна, която трябва да продадат на колкото се може повече клиенти. За целта всеки отбор ще разполага с Миниван - мобилна кухня, в която ще могат да сготвят закупените продукти, по предварително изготвено от тях меню.

Предизвикателството на тази програма печели този отбор, който най-добре разпредели задачите си, измисли най-подходящото меню за случая и овациите на журито и публиката.

Времетраенето на програмата се съобразява с вашия бюджет и целите, които искате да постигнете с провеждането на програмата.

Ако искате да проведете иновативен, пълен с предизвикателства към екипа ви тиймбилдинг, направете запитване от тук за да изготвим индивидуална програма и предложение покриващо вашите изисквания.

Сподели
Pin It